Om Recycling

IF Group A/S tilbyder totalløsninger inden for genanvendelse af affald og salg af råstoffer

IF Group A/S tilbyder bl.a. behandling af forurenet jord, modtagelse og bearbejdning af industri-, bygge- og anlægsaffald til sortering/ neddeling og genanvendelse, samt salg af forarbejdet genbrugsmaterialer mm.

Vi har fokus på genanvendelse og skabelsen af nye bæredygtige produkter, som har afsæt i det affald, vi dagligt modtager på vores behandlingsanlæg i Nord- og Midtjylland. Vi udvikler hele tiden på nye idéer og muligheder indenfor udnyttelsen af de ressourcer, som affaldet giver os.

Egenproducerede bæredygtige produkter

Vores målsætning er klar, vi ønsker at 98% af det affald vi modtager skal genbruges i form af forarbejdede genbrugsmaterialer, eller til nye materialenyttiggørelse i egenproducerede og bæredygtige produkter. Vi har b.la. vores bæredygtige byggeklods – IF Blocks, som er støbt af flere forarbejde genbrugsmaterialer, samt vores IF Biobrændsel som er neddelt rent træ.

Vi har 5 modtage- og behandlingsanlæg i Nord- og Midtjylland, hvor vi modtager/eksporterer fra ind- og udland. Find prislister for genbrugsstationerne her.

Vores vision

Vi arbejder på en bred vifte af tiltag inden for både genanvendelse samt genvinding af affaldsprodukter. Når vi kigger på affaldspyramiden er det naturligt, at vi har øget opmærksomheden på specielt deponi, og hvordan man finder nye effektive ressourcer i disse materialer.

genanvendelse

Vi forsøger at optimere og centrere arbejdsprocesserne, så vi får en effektiv logistik. Det vil sige at håndteringen af affaldet skal skabe nyttiggørelse så lokalt som muligt, i forhold til den lokalitet hvor det oplagres/produceres. Målet med dette er at skabe en effektiv miljøvenlig genanvendelse af affaldet, som både tager hensyn til forbrug af ikke fornybare ressourcer, CO2-udledning samt mindske forurening.

Vi arbejder på løsninger og vi er kreative. Det er bl.a. et af vores bidrag til at skabe miljøvenlige løsninger til gavn for miljøet og klodens ressourcer, og til at efterlade vores klode i god og ordentlig behold til vores efterkommere.

Har du et spændende affaldsprodukt til os?

Står du med et affaldsprodukt du ikke kan komme af med, så kontakt os endelig. Vi står altid klar med rådgivning, så dig og dit affald får den bedste løsning. Måske er det dit affald vi står og mangler til et af vores spændende projekter inden for genanvendelse.